Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rydboholms SK

Följ

Rydboholms SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 12 mar 2011 Christina

  Stort grattis till P96 och P98 som idag vunnit sina reseptive serier. Båda laget vann sina matcher mot Tygriket. Nu håller vi tummarna för våra övriga ungdomslag och dom avslutande matcherna. Flera av lagen har möjlighet att ta hem segern.
  /Styrelsen genom Christina

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 feb 2011 Christina

  Tack alla som ställde upp på dagens sportlovsinnebandy. Särskilt tack tilll Anders och Ulrica som planerat allt och till alla vuxna i sekretariat och kiosk. Tack även till alla underbara (ca 40) ungdomar som kämpade så bra idag.


  Rapportera

  Rapportera

 • 19 dec 2010 IBK Alingsås 01 -lag

  STORT TACK till Rydboholms SK och dess innebandyverksamhet vilka gjorde ett fantastiskt bra jobb under sitt 01-sammandrag den 19 december i Viskaforshallen. Bra sekretariat med härligt glöd i en bra speaker (-rar), välfylld kiosk med smörgåsar, korv med mera, detta kryddat med arrangemangspersoner med glada miner och underbart bemötande! T A C K och God jul och väl mött till fint 2011!

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 dec 2010 Awpello

  Hmmm, han spelar där för han platsar inte på backen vettuS tufft men sånt är livet heheheeeheheheheheheheheheheheh

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 dec 2010 Supporter

  Vi på läktaren undrar vad som hänt i Rsks A-lag, vart har glädjen för killarna som är kvar i laget tagit vägen???

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 dec 2010 Hmmm

  Hur länge ska Jonas fortsätta att spela en av de bästa backar som finns i kommunen som center????????????????? Jag bara undrar.. Finns det inga andra alternativ till center..?????????????????????

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 dec 2010 Christina

  Missa inte Andreas Therns rapporer från VM i Innebandy. Andreas är med i Finland och kommer kontinuerligt att rapportera på innebandysektionens sida. Du hittar den till vä på sidan under lag i föreningen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 nov 2010 Mr Silly

  http://www.laget.se/SillySeason7h/

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 nov 2010 SB

  Vad dålig hemsidan/hemsidorna blivit! Uppdateras dåligt, för många gästböcker, inga referat längre, varken från fotboll eller innebandy.
  Det är inte längre en sida med aktuella nyheter utan enbart en informations sida om föreningen. Tyvärr väldigt dålig om man vill följa föreningen per distans.

  :( :(

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 aug 2010 Jonas malmgren

  Sander en solıg o varm halsnıng fran turkıet hoppas pa bra uppslutnıng pa tranıngen kan ej medvara pga semester men jonas2 kör sakert hart o bra MVH JONAS

  Rapportera

  Rapportera