Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rydboholms SK

Följ

Rydboholms SK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Rydboholms SK 90 år

276
3 kommentarer
  • 6 feb 2019 Jan-Åke Brorsson

    Detta bildspel har lagts ut lite för tidigt.Men vad gör det? Grattis till RSK som den 19 februari fyller 90 år! Tack till Uno, Bebben och Cai för ett gott samarbete att ta fram bildspelet.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 feb 2019 bengull

    Tack till Sonja o Uno som i går på själva 90-årsdagen i Storsjögården ordnade storartat kaffekalas med kakor och jubileumstårta för ett femtontal RSK-seniorer. Det blev tillfälle till tjöt och tillbakablickar samt koll och kommentarer kring jubileumsvideon. Dessutom var RSK- o Svenska flaggorna hissade på SE-vallen. På kvällen plaskade vi i badgympan. jubileumsyra omkring i simhallen.
    -Bengt H.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2020 gbfarvidsson

    Hej Jan-Åke! Vilka härliga bilder från RSK.s historia. Minns när vi tränade friidrott på S-E vallen under Pelle Simonssons ledning. Det var en fin tid.
    Skridskor åkte vi på grusplan som spolades av ideella krafter. Jag skulle vilja få en bild på det första fotbollslaget. Där finns min far Thure och min farbror Erik Finngåård med i laget. Båda viktiga ideella entusiaster i RSK:s historia. När ska festligheterna gå av stapeln?
    mvh Gull-Britt Finngåård


    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in